U BEVINDT ZICH OP DE NL WEBSITE. GA NAAR: | INTERNATIONAAL | USA |  
   
 
 
 
   
 

 

 

Nieuwe Turbo Roestvrijstalen Diamant Steen- & Blokzagen

B+BTec introduceert een nieuwe lijn van Professionele Roestvrijstalen Blok- & Steenzaag- machines. Deze zaagmachines zijn ontworpen voor het zeer Snel, Precies en Kostenbesparend zagen van Kalkzandsteen, Beton, Porotherm en andere bouwmaterialen. Deze Machines en Gereedschappen zijn gefabriceerd met hoge kwaliteit materialen als Roestvrijstaal voor een Lange Levensduur en Eenvoudig Onderhoud. De Blokzaagmachines zijn uitgerust met Krachtige Hoogrendements Motoren die uiterst betrouwbaar zijn in gebruik en een langdurige prestatie leveren. Dag in, dag uit.

Speciale Diamant Zaagbladen

B+BTec Diamant zaagbladen worden uitsluitend gefabriceert mettop kwaliteit diamantkristallen en een unieke sintertechnologie genaamd SinTec. Bovendien heeft de R&D Division van B+BTec verschillende bindingen ontwikkeld, die speciaal zijn samengesteld voor een optimale zaagprestatie en standtijd in Baksteen, Beton, Gewapend Beton, Kalkzandsteen, Porotherm, etc.

Voor Beton, Kalkzandsteen & Porotherm Stenen & Blokken

De Turbo Steen- & Blokzaagmachiines zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse bouwmaterialen die, door hun samenstelling of afmetingen, moeilijk met traditionele methodes te verwerken zijn.

 

 
 

   
Contact Algemeen Producten
Munterij 8 Privacy & Cookie Statement Kernboorsystemen
4762 AH Zevenbergen Leveringsvoorwaarden Zwaarlast Anker Systemen
  On-Site met B+BTec Bouwzagen
The Netherlands Werken bij B+BTec Hamerboren
  Website B+BTec Internationaal  
T +31 168 331 240 Website B+BTec USA Volg ons op:
F +31 168 331 250  
E info@bbtec.nl
     
© Copyright 2010-2020 B+BTec. All Rights Reserved. B+BTec & Karat are Registered Trademarks.