Schweizer Riegel

De Schweizer Riegel is een spreidspanningsvrij staalanker voor de meest kritische toepassingen in gescheurd en ongescheurd beton.

De Schweizer Riegel is al meer dan 30 jaar het anker voor de installatie van plafonds en brandluiken in tunnels in Zwitserland.

 
 
 
 


Glas Capsule Ankers

Wereld's grootste keus aan glas capsule ankers.

Glas Capsule Ankers bieden de hoogste mate aan "ingebouwde" Veiligheid. Fabrieksmatig gedoseerde componenten garanderen de juiste samenstelling en volume voor optimale belastingswaarden.

 
 
 
 

Injectie Systemen

Compleet Programma Injectie Mortels, Gereedschappen en Accessoires voor iedere toepassing van Medium tot Extreme Lasten.

BIS-HY is een ETA optie 1 goedgekeurde, snel uithardende, styreen vrije, Hybride Injectie Mortel voor EXTREME Lasten. BIS-HY is geschikt voor de installatie van Draad- en Stekeinden in gescheurd en ongescheurd beton.

 

 

 
 
 

Staal Ankers

De Nieuwe CSis een ETA optie 1 goedgekeurde, , nagenoeg spreidspanningsvrije, Zelftappende Betonschroef voor Beton en Metselwerk.

SMD-CC, een Snelmontage Anker voor medium tot zware lasten met ETA Goedkeuring Optie 1 voor gescheurd en ongescheurd beton en Seismische Belasting

 
 
 
 

Speciaal Ankers

Over de jaren heeft B+BTEC diverse speciaal verankeringssystemen ontwikkelt en geproduceert om oplossingen te bieden voor soms zeer complexe toepassingen.

 
 
 
 

Test Gereedschap

Voor het testen van geplaatste ankers en stekeinden.

 
 
 
       
  Zwaarlast Anker Catalogi

Download de laatste B+BTEC Catalogi:

Catalogus Glas Capsule Ankers
Catalogus Injectie Systemen
Catalogus Staal Ankers

 
 

   
     
Munterij 8 Privacy & Cookie Statement Kernboorsystemen
4762 AH Zevenbergen Disclaimer Zwaarlast Anker Systemen
    Bouwzagen
The Netherlands   Hamerboren
     
T +31 168 331 240    
F +31 168 331 250    
E info@bbtec.nl    
     
© Copyright 2010-2018 B+BTec. All Rights Reserved. B+BTec & Karat are Registered Trademarks.